Vores services

Cloud Transition

Revolutioner din arbejdsplads med Cloud Transition

Cloud transition

Med cloud transformation flyttes virksomhedens oplysninger fra et lokalt system (on premises) til skyen. Processen inkluderer migrering af data, applikationer og hele infrastrukturen

 

Fordelene for dig og din virksomhed er en forbedring i effektivitet, fleksibilitet og i skalerings muligheder.
Det er muligt at benytte både cloud-baserede og on-premise løsninger i en hybrid model. Hos Norfox har vi kompetencerne til at rådgive dig om den løsning, der passer bedst til dine og din virksomheds behov

Fordele med Cloud transition

Fleksibilitet og skalerbarhed

Cloud-løsninger giver dig den fleksibilitet og skalerbarhed, du har brug for i din virksomhed. Du har mulighed for at tilkøbe eller fravælge licenser og serverplads efter behov, uden at være begrænset af en fast pakkeløsning. Det betyder, at du kan tilpasse din løsning til dine ændrende krav både lokalt og globalt.

Optimal databehandling og ydeevne

Ved at vælge en Cloud-løsning fra Nooton, vil du opleve en centralisering af din virksomheds IT-infrastruktur i et Microsoft datacenter. Dette garanterer en optimal databehandling, der løbende opdateres, samt en betydelig reduktion af nedetid uden behov for at opgradere din egen hardware

Øget sikkerhed

Vælg en Cloud-løsning fra Nooton og oplev øget sikkerhed for din virksomhed. Vi har erfarne cloud-konsulenter hos Nooton, som er specialiserede i både cloud-løsninger og -sikkerhed. Desuden vil din cloud-løsning blive drevet af et Microsoft datacenter, der tilføjer endnu et sikkerhedsniveau.

Vores tilgang til Cloud transition

Til at implementere Modern Workplace i din virksomhed, er nedenstående teknologier essentielle teknologier

Hvad indeholder skyen?

Der er forskellige typer af skyen, såsom offentlige, private og hybride skyer, afhængigt af, hvilken form for adgang, sikkerhed, beherskelse og opbevaring af data, der er nødvendige. Skyen tilbyder en række fordele, herunder skalerbarhed, fleksibilitet, omkostningseffektivitet og ekstra sikkerhed.

Effektiv Cloud Storage: Sørg for nem tilgængelighed til dine data uanset placering eller enhed med vores hjælp til at finde den rigtige cloud storage løsning.

Skal vi være med til at få din virksomheds data i skyen?

Skriv til os og lad os tage en snak og se på hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå den bedste Cloud transition der passer til din virksomhed.