Vores services

Modern Workplace

Oplev kraften i en moderne arbejdsplads med vores skræddersyede løsninger

Modern Workplace

Velkommen til Modern Workplace, hvor vi tror på, at en moderne arbejdsplads er mere end bare en smart teknologi. Vi tror på, at det er en måde at arbejde på, der giver dig mulighed for at være mere produktiv, mere kreativ og mere forbundet end nogensinde før.

Vi vil hjælpe dig med at skabe en moderne arbejdsplads, der passer til dine behov og ønsker. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine udfordringer og mål og skræddersy en løsning, der er skræddersyet til din virksomhed. Vi ved, at der ikke er nogen one-size-fits-all-løsning, så vi vil sørge for, at du får alt, hvad du behøver for at få mest muligt ud af din arbejdsdag.

Løsninger

Vores moderne arbejdsplads-løsninger omfatter alt fra cloud-løsninger til collaboration-værktøjer, og vi vil sørge for, at du får alt, hvad du behøver for at arbejde mere effektivt og fleksibelt. Vi ved, at teknologi kun er en del af det, der gør en moderne arbejdsplads succesfuld, så vi vil også arbejde med dig for at skabe en kultur og et samarbejde, der vil hjælpe dig og dine medarbejdere med at trives.

 

Tag det første skridt mod en moderne arbejdsplads i dag ved at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi ser frem til at høre fra dig og finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at opgradere til en modern workplace.

Modern Workplace

Til at implementere Modern Workplace i din virksomhed er nedenstående teknologier essentielle

Microsoft Azure services

Cloud computing-platform

Giver dig mulighed for at opbygge, implementere og administrere applikationer og tjenester på en global skala. Med Azure kan du få adgang til en række af tjenester, inklusiv databaser, analyseværktøjer og AI, som kan hjælpe med at forbedre din organisations effektivitet og innovation.

Windows 365

Cloud-pc-løsning

Kør Windows på enhver enhed, uanset om det er en PC, Mac, iPad eller Android-tablet. Windows 365 er en hurtig og nem måde at give dine medarbejdere adgang til Windows, uanset hvor de er, og giver dig mulighed for at administrere og sikre deres enheder centralt.

 

Microsoft Intune

Cloud-baseret løsning

Enhedsadministration og sikkerhed, der hjælper med at beskytte dine enheder og data. Med Intune kan du administrere og sikre enheder på tværs af platforme, herunder iOS, Android og Windows, og sikre, at dine medarbejdere kun har adgang til de ressourcer, de har brug for.

 

Sikkerhed

Microsoft Defender Family

En samling af sikkerhedsprodukter, der er designet til at beskytte dine enheder og data mod cybertrusler. Microsoft Defender Family inkluderer en del forskellige produkter som arbejder sammen for at give en omfattende sikkerhedsløsning til din organisation.

Skal vi være med til at skabe din moderne arbejdsplads, der passer til dine behov og ønsker?

Skriv til os og lad os tage en snak og se på hvordan vi 

kan hjælpe dig med at opnå den bedste løsning der passer til din virksomhed.