Bag om nooton

Om os

Hos Nooton ser vi vores kunder og medarbejdere som mennesker i vores fælles rejse mod meningsfulde relationer og succeser

Hvem er Nooton

Nooton er en specialiseret IT-konsulentvirksomhed, som blev grundlagt af to partnere i 2023, men med mere end 25 års erfaring inden for infrastruktur og automatisering. Vi har mere end 7 konsulenter og er i konstant vækst. Som Microsoft-partner hjælper vi nogle af Danmarks største virksomheder med komplekse løsninger inden for kerneinfrastruktur, herunder services relateret til Modern Workplace, sikkerhed/compliance, cloud, infrastruktur og transformationer.Vores team består af erfarne arkitekter, dygtige specialister og erfarne forretningskonsulenter, som alle er stolte af at levere specialiseret og kvalitetsarbejde. Kulturen i Nooton er præget af en flad og uformel struktur med højt til loftet og fokus på menneskerne. Vi respekterer privatlivet og forskellighederne i vores team og støtter hinanden på tværs af specialer.

Nooton’s identitet er defineret af vores grundlæggende værdier, som vi konsekvent stræber efter at praktisere i vores arbejde til fordel for både vores kunder og samarbejdspartnere. Disse værdier tjener som en rettesnor for vores handlinger, adfærd og udvikling, og afspejler vores tilgang til vores arbejde.

For os er det ikke bare at levere en service, det er at skabe en relation.

Hos os handler det ikke kun om at levere en service, men om at skabe en varig og meningsfuld relation med vores kunder. Vi tror på, at det er denne tætte relation, der giver mulighed for at forstå vores kunders unikke behov og ønsker og dermed levere en skræddersyet IT-løsning, der gør en reel forskel.

 

Vores tilgang indebærer også en høj grad af fleksibilitet, så vi kan tilpasse os vores kunders skiftende behov og ønsker og levere en service, der er konstant optimeret til deres specifikke krav. Vi er stolte af at have langvarige relationer med mange af vores kunder, og vi vil altid stræbe efter at skabe nye relationer, der er baseret på tillid, samarbejde og en fælles vision for succes.

Vores fokus er altid rettet mod mennesker - det er det, der driver 
os fremad.

For Nooton handler det om mere end bare at levere en service – det handler om at skabe en relation med vores kunder. Vi ønsker at forstå vores kunders forretning og målsætninger, så vi kan levere IT-løsninger, der er tilpasset deres unikke behov. Vi tror på, at det er denne tilgang, der skaber en langvarig relation og et samarbejde, der er til gavn for begge parter. Hos Nooton går vi altid et skridt videre for at sikre, at vores kunder føler sig værdsatte og forstået. Vi ønsker at være mere end bare en leverandør – vi ønsker at være en partner og rådgiver, der kan hjælpe vores kunder med at opnå deres målsætninger og succes.

Prioritering af kompetence og udvikling

Vi stræber kontinuerligt efter at forbedre vores kompetencer, så vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste mulige løsninger og den mest kvalificerede rådgivning. Vi prioriterer kvalitet og tager ansvar for hele processen, fra opgavens begyndelse til det endelige resultat.

Mød nooton teamet

Thomas Bagge

Specialist i Modern Work og Enterprise Mobility
CTO
tb@nooton.dk

Martin Duus

Specialist i Modern Work og Enterprise Mobility

md@nooton.dk
Trine

Trine Reenberg

UX / UI designer og head of marketing

tr@nooton.dk
Arnel

Arnel Bektas

Specialist i IT Sikkerhed og Azure infrastruktur

ab@nooton.dk

Nis Øland

Automation specialist og udvikler

noe@nooton.dk